Kaymak

Localisation

Carte du monde

Kaymak : descriptif

Informations de Wikipedia
Kajmak

Le kajmak ou kaymak est un produit laitier

Il est obtenu par fermentation de matières grasses extraites lors de la cuisson du lait cru de vache.

Ces informations proviennent du site Wikipedia. Elles sont affichées à titre indicatif en attendant un contenu plus approprié.

Kaymak dans la littérature

Découvrez les informations sur Kaymak dans la bande dessinée ou les livres, ou encore dans la ligne du temps.

1151 autres localités pour Sivas

Vous pouvez consulter la liste des 1151 autres localités pour Sivas sur cette page : https://www.gaudry.be/lieu/tr/tr-58/villes.html.

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 03/01/2018 gemaakt, de laatste keer de 23/12/2024 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/lieu/tr/tr-58/1295074.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.