Sütlaç
Localisation
Sütlaç : descriptif
- Riz au lait
Le riz au lait est une spécialité culinaire sucrée composée au moins de riz cuit dans du lait puis sucré
Il est souvent aromatisé à la cannelle ou à la vanille, complété d'œufs battus, nappé de caramel, parfumé à l'eau de rose, accompagné de raisins secs. Au Québec pudding au riz se dit pour riz au lait.
Ces informations proviennent du site Wikipedia. Elles sont affichées à titre indicatif en attendant un contenu plus approprié.
Sütlaç dans la littérature
Découvrez les informations sur Sütlaç dans la bande dessinée ou les livres, ou encore dans la ligne du temps.
468 autres localités pour Afyonkarahisar
Vous pouvez consulter la liste des 468 autres localités pour Afyonkarahisar sur cette page : https://www.gaudry.be/lieu/tr/tr-03/villes.html.
Nederlandse vertaling
U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.
Bij voorbaat dank.
Document heeft de 03/01/2018 gemaakt, de laatste keer de 12/12/2024 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/lieu/tr/tr-03/1277742.html
De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.